Eindelijk! Een rood boekje… voor een lieve vriendin. Het verhaal erbij is te leuk om niet te vertellen. Blijkbaar is rood leer bijzonder… want in welke kringloop ik ook kom: nooit is er iets roods te vinden dat ik kan hergebruiken.

Maar ja: als iemand tegen je zegt dat ze een rood leren hoes wel erg leuk zou vinden voor haar bijbel… En die iemand is een vriendin… dan speur je natuurlijk overal waar je komt. Een oproep via facebook bracht gelukkig uitkomst. In de vorm van kinderlaarzen. Die door 2, of misschien wel 3 meiden helemaal afgedragen waren. Er zat niet genoeg leer aan voor het formaat bijbel van een theoloog ;-). Maar wel voor een mooie omslag voor een notitieboek. Esther, Joy, Madelief… tnx dat ik deze lievelingslaarzen mocht gebruiken. Elke centimeter ervan was nodig. Ik word blij van dit soort vormen van ultimate hergebruik! Dit is een boekje met een verhaal. Want wat is er mooier dan kinderlaarzen verwerken tot een cadeau voor iemand die zo ontzettend veel van kinderen houdt! Pien… als het boekje vol is: er kan gewoon een nieuwe in deze hoes :-)!

En verder mocht ik afgelopen tijd nog meer lievelingslaarzen verwerken tot boek- en bijbelomslagen. Paarse laarzen voor een bijbel en een liedboek. En grijze tot een klein bijbelomslagje met magneetsluiting. Bedankt lieve dames voor deze leuke opdrachten!