In gesprek over jouw Keys Test

Koffie met Mirjam

De Keys Test is een geweldige persoonlijkheidstest die je scherp zicht geeft op wie je echt bent. Combineer jouw Keys Profiel met jouw eigen verhaal…  en je krijgt prachtig op een rijtje hoe jouw karakter is, wat je kan en op welke plek je het beste tot je recht komt. Ik help je graag om dit te ontdekken!

Over jou

Jij bent uniek gemaakt. Met een heel eigen karakter, talenten en kijk op het leven. Wil jij weten waarom je de dingen doet zoals je ze doet? Wil je graag inzicht in wie je bent en wat je kan? Bladeren door jouw verhalen kan je helpen om dit soort zaken helder te krijgen. Het geeft je ook zicht op wat je kan en waarvoor je bent geboren.

Keys Test

Jouw verhaal maken we zichtbaar met de Keys Test of de Keys Track. Een simpele en krachtige tool die je een diep inzicht geeft in hoe jij bent ontworpen. Deze test geeft je zicht op wie je bent, wat je kan en wat voor jou echt telt. We gaan echt de diepte in en kijken op een nieuwe frisse manier naar wie jij bent

Over Keys

Wat kun je verwachten?

Mijn missie is geslaagd als jij een fris nieuw inzicht hebt in jezelf.  Ik ga uit van van 1 tot maximaal 3 gesprekken. Daarna zit jij op het goede spoor om een betekenisvol nieuw hoofdstuk te gaan schrijven in je levensverhaal.

Tarief

Een gesprek is € 75,-
Maak ik kosten om naar jou toe te komen, dan reken ik die kosten er uiteraard bij.

Over mij

Ik ben opgeleid als journalist. Momenteel werk ik voor Keys als schrijver en ben ook actief als Keys Activator en coach. Ik vind het heerlijk om met jou de diepte in te gaan. Naar je verhalen te luisteren en met jou te ontdekken wat jij in je hebt. Ik help je nieuwe aspecten daarin te zien. Mijn missie? Jou richting geven. Je aanmoedigen. Je zicht geven op het volgende hoofdstuk in je leven

Hoe ziet een afspraak eruit?

We maken een afspraak bij mij of bij jou thuis. Vooraf heb jij de Keys Test ingevuld die ik je heb toegestuurd. Het kan zijn dat je op de website van Keys al een test hebt gemaakt. Dan maken we daar gebruik van.  Je krijgt in dat geval van mij nog 1 extra vragenlijst. Jouw profiel nemen dat samen door en gaan de diepte in over wat er staat. Wat zie je? Hoe werkt je karakter samen met je talenten? Op welke plek kom jij het beste tot je recht? Waar krijg je energie van en waar loop je op stuk? Het zijn allemaal vragen die aan bod komen.

‘Ik was bang dat ik iets te horen zou krijgen dat helemaal niet bij me paste.

Maar dit ben ik gewoon echt zelf.’

Laten we afspreken

Zin in koffie en wil je graag de diepte in over jouw Keys Profiel? Stuur me een bericht, dan neem ik contact met je op om een afpraak te maken.

Mirjam Meijboom  • Oortveldlaan 20 • 6713 EL Ede