Koffie met Mirjam

Jouw verhaal zegt veel over wie je bent en waarvoor je bent geboren. Als Keys Activator wil ik je helpen zicht te krijgen op jezelf, op je karakter, wat je kan en op welke plek je het beste tot je recht komt. Ik luister graag naar jouw verhaal…

Over jou

Jij bent uniek gemaakt. Met een heel eigen karakter, talenten en kijk op het  leven. Wil jij weten waarom je de dingen doet zoals je ze doet? Wil je graag inzicht in wie je bent en wat je kan? En misschien zelfs weten waarvoor je bedoeld bent? Bladeren door jouw verhalen kan je helpen om dit soort zaken helder te krijgen. Het geeft je ook zicht op wat je kan en waarvoor je bent geboren.

Keys Test

Jouw verhaal maken we zichtbaar met de Keys Test of de Keys Track. Een simpele en krachtige tool die je een diep inzicht geeft in hoe jij bent ontworpen. Deze test geeft je zicht op wie je bent, wat je kan en wat voor jou echt telt. We gaan echt de diepte in en kijken op een nieuwe frisse manier naar wie jij bent.

Over Mirjam

Ik ben opgeleid als journalist. Momenteel werk ik voor Keys als schrijver en ben ook actief als Keys Activator en coach. Ik vind het heerlijk om met jou de diepte in te gaan. Naar je verhalen te luisteren en met jou te ontdekken wat jij in je hebt. Ik help je nieuwe aspecten daarin te zien. Mijn missie? Jou richting geven. Je aanmoedigen. Je zicht geven op het volgende hoofdstuk in je leven. 

 

Wat kun je verwachten?

Mijn missie is geslaagd als jij een fris nieuw inzicht hebt in jezelf.  We ontmoeten elkaar aan mijn of aan jouw keukentafel. Onder het genot van koffie, thee en lekkers bespreken wij jouw Keys Profiel. Ik ga uit van van 1 tot maximaal 3 gesprekken. Daarna zit jij op het goede spoor om een betekenisvol nieuw hoofdstuk te gaan schrijven in je levensverhaal. De Keys Test en de andere tools uit de Keys Activation Track zijn hulpmiddelen die we daarbij gebruiken.

Zullen we afspreken?