In gesprek over jouw Keys Test

Koffie met Mirjam

Jij bent uniek gemaakt. Met een heel eigen karakter, talenten en kijk op het leven. Wil jij weten waarom je de dingen doet zoals je ze doet? Wil je graag inzicht in wie je bent en wat je kan? De Keys Test is hier een geweldige tool voor. Vertel me jouw verhaal en we bespreken samen jouw Keys Keys Profiel.

Koffie met mirjam

Over jou

Verhalen over situaties uit jouw leven zeggen veel over wie je bent. Als Keys Activator wil ik je helpen zicht te krijgen op jezelf, op je karakter, wat je kan en op welke plek je het beste tot je recht komt.  Want de dingen die jij als vanzelf ziet en doet maken je misschien wel duidelijk waarvoor jij bent geboren!

Keys Test

Jouw verhaal maken we zichtbaar met de Keys Test of de Keys Track. Simpele en krachtige tools die je een diep inzicht geven in hoe jij bent ontworpen. We gaan echt de diepte in en kijken op een nieuwe frisse manier naar wie jij bent.

Lees meer over Keys

Wat kun je verwachten?

Mijn missie is geslaagd als jij een fris nieuw inzicht hebt in jezelf. We ontmoeten elkaar aan mijn of aan jouw keukentafel. Onder het genot van koffie, thee en lekkers bespreken wij jouw Keys Profiel. Ik ga uit van van 1 tot maximaal 3 gesprekken. Daarna zit jij op het goede spoor om een betekenisvol nieuw hoofdstuk te gaan schrijven in je levensverhaal.

Over mij

Ik ben opgeleid als journalist. Momenteel werk ik freelance voor de Keys Foundation als schrijver en ben actief als Keys Activator en coach. Ook maak en ontwerp ik tassen (zoals je elders op deze website wellicht hebt gezien laughing). Ik hou ervan om de verhalen van mensen te horen. Ook dat van jou. Ik ontdek graag met jou wat jij in je hebt. Ik help je nieuwe aspecten daarin te zien. Mijn missie? Jou richting geven. Je aanmoedigen. Je zicht geven op het volgende hoofdstuk in je leven

Hoe ziet een afspraak eruit?

We maken een afspraak bij mij of bij jou thuis. Vooraf heb jij de Keys Test ingevuld die ik je heb toegestuurd. Het kan zijn dat je al een gratis test hebt gemaakt. Die gebruiken we dan. Je krijgt in dat geval van mij nog 1 extra vragenlijst. Jouw profiel laat ik inbinden in een mooi boekje. We nemen dat samen door en ontmoeten jou in je profiel. Wat zie je? Hoe werkt je karakter samen met je talenten? Op welke plek kom jij het beste tot je recht? Waar krijg je energie van en waar loop je op stuk? Het zijn allemaal vragen die aan bod komen.

‘Ik was bang dat ik iets te horen zou krijgen dat helemaal niet bij me paste.

Maar dit ben ik gewoon echt zelf.’

Laten we afspreken

Zin in koffie en een fris nieuw inzicht over jezelf? Stuur  me een bericht, dan neem ik contact met je op om een afpraak te maken.

Mirjam Meijboom  • Oortveldlaan 20 • 6713 EL Ede